top of page
086_family_nnfoto.jpg

CSALÁDI FOTÓZÁS GÖTEBORG

2022. augusztus 25-28.

Négy napot Göteborg környékén dolgozik Hubay-Németh Nati az NNfoto photography fotósa. Jelentkezhettek családi, újszülött, portré vagy pocakfotózásra kültéren vagy az otthonotokban.

ÁRAK - CSOMAGOK

KIS CSOMAG -  4400 KR

 • 1 órás fotózás otthon vagy szabadtéren

 • Átöltözési lehetőség

 • 150 db. kép nagyfelbontásban digitálisan

 • A képek egy alap korrekciót kapnak

 • 10 db. retusált nagyfelbontású kép digitálisan

NAGY CSOMAG 6200 KR

 • 1.5 órás fotózás otthon vagy szabadtéren

 • Átöltözési lehetőség

 • Az összes jól sikerült kép nagyfelbontásban digitálisan

 • A képek egy alap korrekciót kapnak

 • 25 db. retusált nagyfelbontású kép digitálisan

 • 20x20 cm-es 30 oldalas fotókönyv

110_ZsomborBibor1014_nnfoto_edited.jpg

TUDNIVALÓK A FOTÓZÁSRÓL

Mit kell tudni a CSALÁDI fotózásról?


A fotózás nagyjából másfél-két órát vesz igénybe.  A családi fotózás szabadtéren, vagy otthoni környezetben történik. A megbeszélt helyszínen találkozunk, bemutatkozunk, kicsit beszélgetünk, bemelegítünk. Megbeszéljük előre a tematikát is, ami köré a fotózást építjük. Ennek függvényében érdemes az öltözékeket és a kellékeket beszerezni.


Mik a feltételei az otthoni riportfotózásnak?

Egyetlen fontos feltétel, hogy legyen legalább egy helyiség aminek nagy ablaka van és természetes fény jön be rajta (nem takarja fa, vagy a szomszéd ház). Ha van nagyobb udvarotok, ami szintén világos, akkor ott is fotózhatunk.


Mivel kell készülnöm?

Az otthoni riportfotózás lényege, hogy a saját környezetetekben örökítelek meg titeket, így nem kell különösebben semmi előkészület. Nem kell a fotózáshoz elutazni, a ruhákat bőröndbe pakolni, és a gyereket elrángatni hozzám, amikor a legelmélyültebben játszik éppen :) Ha szeretnél valamilyen tevékenységet a fotókon viszontlátni - pl. Süti sütés, vagy kézműveskedés - akkor arra érdemes előkészülni. De szívesen lefotózom a család egy délelőttjét akár a közös reggelivel kezdve.


Tökéletes rendnek és tisztaságnak kell lennie itthon?

NEM! Sokan azért tartanak az otthoni fotózástól, mert úgy gondolják, hogy előtte egy hétig pakolni és takarítani kell. A fotózás során én elsősorban rátok fogok koncentrálni és a technikának köszönhetően nem a környezet hanem a ti lesztek hangsúlyosak. 


Mit vegyetek fel a CSALÁDI fotózásra?


Nagyon jól mutat a képen, a ha család öltözéke összhangban van egymással. Itt nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy mindenkin egyforma ruha van, hanem inkább arra, hogy a színek harmóniában vannak, esetleg egy-egy motívum mindenkin megjelenik. A CSALÁDI fotózás során lehetőségetek van átöltözni, így hozhattok egy lazább és egy elegánsabb szettet, vagy akár egy vicces összeállítást is, esetleg a kedvenc csapatotok színeiben, mezében is jöhettek. Ha végképp nincs ötletetek, hogy mit vegyetek fel, akkor érdemes körülnéznetek ITT.


Mivel készüljetek, mit hozzatok magatokkal?


Miután a fotózás tematikáját, helyszínét megbeszéltük, a kellékeket is ehhez érdemes igazítani, ebben mindig segítek, szívesen ötletelek veletek.

Ha megoldható a gyerekek a fotózás előtt egyenek, igyanak, ha van rá lehetőség, akkor olyan időpontot válasszatok, ami nem ütközik a kicsik alvás idejével. A fotózás során semmiképp ne egyenek csokit, maszatos dolgokat, mert a szájukról ugyan le tudjuk törölgetni, de ruhájukon és a fogaikon nyomot hagyhat. A fotózás után amúgy is jól jön egy-egy finom falat, hagyjuk ezeket akkorra.


Mikor kapjuk meg a képeket?


A fotókat kiválogatom, egy alap korrekció után egy webgalériába feltöltöm, ennek a címét emailben küldöm el nektek a fotózás után kb. 2 héttel. Ezeket a képeket már letölthetitek és használhatjátok. A képeket nagyfelbontásban (ebből tudtok előhívatni, nyomtatni) és internetre optimalizálva is átadom. Ebből a galériából tudjátok kiválasztani a retusált képeket, amiket rendelni szeretnétek. Miután leadtátok a rendelést, a képeket kidolgozom, retusálom és elküldöm a linket, ahonnan le tudjátok tölteni a fotókat.


Mikor kell fizetnünk?


A fotózás lefoglalásakor a csomag árának egyharmadát, a fotózáskor a második harmadot. Az utolsó részletet a képek elékszülte után tudjátok rendezni.


Mit jelent a képek retusálása?


A családi képeket csak minimális mértékben szoktam retusálni. A nagyon feltűnő és zavaró bőrhibákat, sebeket retusálom, egy picit a színeket, kontrasztot állítom, de a lényeg, hogy természetes hatása legyen a képnek.

bottom of page