top of page

NNFOTO NYÁR

070_LucaLelle_buza_210702_nnfoto.jpg

MINI FOTÓZÁS KÉRDÉSEK - VÁLASZOK

 

Kinek ajánlom a MINI fotózást?

Ha szeretnél profi fotókat a családról, gyerekekről, ha szeretnéd, hogy végre minden családtag rajta legyen a képen, és mosolyogjon, önmaga legyen, de nem szeretnél nagyobb kiadást, ha neked csak pár jó kép kell, ha a család nem nagyon szeret fotózkodni, de a nagyi már évek óta nyaggat titeket egy jó közös képért, akkor a mini fotózás nektek találtam ki.

Mit kell tudni a MINI fotózásról?

A fotózás mindössze fél órát vesz igénybe. Egy rövid bemelegítés után készítünk közös képeket, majd mindenkiről külön is egy-két portrét. Ha hoztok magatokkal pár kelléket, azokat is felhasználhatjuk. A minifotózás egy helyszínen készül.

Hányan jöhetünk a fotózásra? 
A minifotózás rövid ideig tart, ezért maximum 4 fős családnak ajánlom. Első sorban a gyereket fotózom, de a szülőkkel közösen is készülnek képek.


Mennyibe kerül a  MINI fotózás?

A MINI fotózás ára 48.000 Ft, az alábbiakat tartalmazza:

  • 30 perc fotózás 

  • 15 db. nagy felbontású retusált kép, amiket egy webgalériából választhattok ki


Ha szeretnétek még ezen felül képet, akkor 2000 Ft/db. áron rendelhetitek meg.

Mikor lesz a következő MINI fotózás?

Tavaszi MINIFOTÓZÁS PÉCS - szabadtér
2024. július 22-28. 

Időpontért írj az info@nnfoto.hu címre vagy hívj 06-30-575-1722-es számon!

 


Hogy tudtok jelentkezni a fotózásra?

Kérlek írjatok egy emailt ITT, az alábbi infókkal:
– Név, telefonszám
– Gyerekek neve és életkora

Mit vegyetek fel a MINI fotózásra?

Nagyon jól mutat a képen, a ha család öltözéke összhangban van egymással. Itt nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy mindenkin egyforma ruha van, hanem inkább arra, hogy a színek harmóniában legyenek, esetleg egy-egy motívum mindenkin megjelenik. Ha végképp nincs ötletetek mit vegyetek fel, akkor érdemes körülnézned ITT  és ITT.

Mivel készüljetek, mit hozzatok magatokkal?

Kérem, hogy a gyerekek a fotózás előtt egyenek, igyanak, ha van rá lehetőség akkor olyan időpontot válasszatok, ami nem ütközik a kicsik alvás idejével, hanem inkább a szokott ébredés után fél, egy órával. Érdemes hozni pár kelléket magatokkal, olyan játékot amit a gyerekek szeretnek, vagy szeretnétek ha a képen rajta lennének.

Mikor kapjátok meg a képeket?

A fotókat kiválogatom, és egy webgalériába feltöltöm, aminek a címét e-mail-ben küldöm el nektek a fotózás után 3 nappal. Ebből a galériából tudjátok kiválasztani a képeket, amiket szeretnétek megkapni. Miután leadtátok a rendelést, a képeket kidolgozom, retusálom és küldöm a linket, ahonnan le tudjátok tölteni.

Mikor kell fizetnünk?

A fotózás időpontjának lefoglalásakor  20.000 Ft előleget kérek. A fennmaradó összeget a fotózáskor kell fizetni. Amennyiben később szeretnétek még képet rendelni, arra is van lehetőség.

Mit jelent a képek retusálása?

A családi képeket csak kis mértékben szoktam retusálni. A nagyon feltűnő és zavaró bőrhibákat, sebeket retusálom, egy picit a színeket, kontrasztot állítom, a lényeg, hogy természetes hatása legyen a képnek.

Kapunk-e papírképet?

A mini fotózás árában nincs papírkép, de nagyon szívesen segítünk az előhívatásban. A megrendelt képeket két méretben kapjátok meg. Nagy felbontásban – ebből lehet előhívatni, nyomtatni képet, illetve kis felbontásban, ezek internetre, Facebookra, e-mailküldéshez optimalizált képek, egy szolid vízjellel ellátva, megköszönjük, ha a közösségi oldalakon ezeket a képeket használjátok.

bottom of page