top of page

SZÜLÉS FOTÓZÁS

016_Szules_elott_20200501.jpg

SZÜLÉS ELŐTTI LÁTOGATÁS

A szülés előtt legalább egyszer (ha van rá lehetőség akkor többször is) találkozom a családdal. Erre az egyik jó alkalom a 37. heti bábai látogatás. Ekkor jó lehetőség nyílik arra, hogy a segítőiddel is megismerjük egymást. Már itt is készülhetnek képek.

SZÜLÉS FOTÓZÁS

Édesanyaként a baba-mama képek fotózása különösen érzékennyé tesz, hisz ezeket a pillanatokat már én magam is  többször átéltem. Tudom milyen érzés kisbabát várni, megszülni, gondozni, szeretni.
Egy-egy család fontos eseményeinek megörökítése több mint munka.  Nagyon szép, ugyanakkor felelősségteljes hivatás ez. Egy picit én magam is a család tagja leszek, arra a pár órára velük élek, az életük részévé válok. Legyen az egy szülés, egy keresztelő, vagy egy újszülött fotózás, arra az időre a legbelső körbe kerülök, és igyekszem ezt csodás képekkel meghálálni. Ha szeretnéd, hogy rólatok is készítsek fotókat, keress meg, találkozzunk, írj vagy hívj!

531_Floraszuletese_200522.jpg
322_RozaKatat_20200225_nnfoto.jpg

SZÜLÉS UTÁNI LÁTOGATÁS

A szülés után pár nappal, ha igény van rá akkor eljövök a bábai látogatásra és akár készülhetnek újszülött fotók is a babáról.

Ha szeretnéd, hogy ott legyek a szülésednél mint fotós, keress az alábbi elérhetőségeken:

bottom of page